66-річна Лариса Доліна ошелешила фанатів: вимушено позбулася волосся і тепер лиса – що сталося з зіркою (ФОТО)

Лариса Доліна ще з часів молодості була знаменита своєю розкішною косою. Втім, цього року білявка кардинально змінила свій стиль, але це не просто так.

Лариса Доліна підкорила сцену та глядачів ще за часів СРСР. У роки, коли монументальність та стриманість були лейтмотивом тодішньої естради, артистка знала і вміла ошелешувати тодішню публіку. Молодь була у захваті від кумира.

66-річна Лариса Доліна ошелешила фанатів

За мірками компартії, її ледве можна було назвати зразковою радянською співачкою: яскравий макіяж, виразні костюми та карколомні зачіски. Вона була схожа більше на американську поп-діву, а ніж на виконавицю хітів “Союзу”.

Нині Лариса не втрачає можливості нагадати про свій епатажний норов. Нині у мережі з’явилися фото, де видно, як зірка позбулася свого волосся. Акуратний благородний череп співачка прикрасила короною.

“Фрагменти минулої фотосесії. Дивно, все-таки, як мене бачать художники… Гортайте та пишіть, чи сподобалося! Усім чудових вихідних!”, – натхненно написала Доліна.

Такі нестандартні світлини просто ошелешили підписників. У коментарях цілий бум порівнянь та компліментів. Загалом співачці приписують образ казкової геройки, але без негативного формату:

  • “Інопланетянка або казкова цариця! Дружина Кощея безсмертного із казки”
  • “Лариса Олександрівна, це неймовірно красиво! Естетика 100%! Сніжна королева!”
  • “Така зачіска йде не кожній, заздрю, у кого правильний череп. Дуже здорово”
  • “Щось інопланетне у вас є”
  • “Снігова королева”

Сама Доліна у захваті від такої фотосесії. Образ оцінили і також її зіркові колеги. Втім, рішення “поголити” голову пов’язано лише з жагою творчості та експериментів. Лариса не скаржиться на самопочуття, а навпаки радує бодрістю фанатів.

Схожі статті