48-річний Андрій Данилко вперше поділився подробицями власного весілля: “Це дуже трепетний момент”

Популярний український артист Андрій Данилко розповів в інтерв'ю про своє весілля. Яким бачить торжество виконавець хітів? Дізнайтеся всі відповіді в нашій статті.

Андрій Данилко, напевно, є рекордсменом з українських артистів, які виступають на весіллях. Репертуар Вєрки Сердючки настільки пасує цьому торжеству, що артист є вкрай затребуваним. Не проходить і тижня, щоб в Instagram не з’явилися нові кадри за участі Вєрки Сердючки та її мами Інни Адольфівни, які виступили для чергових молодят.

Андрій Данилко вперше поділився подробицями власного весілля

Напевно саме тому співак насправді не хоче мати традиційне весілля. І власну церемонію бачить зовсім інакше.

Андрій Данилко вперше поділився подробицями власного весілля

Виконавець планує власне торжество оригінальним та непередбачуваним для гостей. Він не хоче бачити на своєму весіллі тамаду з його не смішними жартами, а вечірку волів би мати тематичну.

“Зрозуміло, що для кожної дівчини це дуже трепетний момент, але мені завжди хочеться сміятися. Особливо коли я слухаю тамаду з кумедними жартами та дурними конкурсами”, – здивував зізнанням артист.

Вєрка Сердючка
Андрій Данилко вперше поділився подробицями власного весілля

Данилко висунув ідею весілля у стилі радянського союзу за консервами та зеленою цибулею. Або ж він готовий перетворити цей день у піжамну вечірку.

“Якщо весілля і буде, точно з якоюсь іронією та приколом. Мені зручніше, якби я був у піжамі чи халаті, а на ногах — білі готельні капці”

Варто відмітити, що мережею активно пліткують про те, нібито Андрій Данилко вже давно одружений. Однак, за офіційною версією він — затятий холостяк. Своє особисте життя він тримає за сімома замками, а єдина кохана, про яку він згадував у пресі — це однокласниця Анна Сердюк, яка надихнула його на створення псевдоніму.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.