Дуже змінилася через онкологію: в мережі з’явилося фото тяжкохворої Анастасії Заворотнюк – не може тримати голову

У мережі з'явилося відео, на якому камери спостереження зафіксували автомобіль чоловіка Анастасії Заворотнюк Петра Чернишова. На передніх сидіннях помітне зіркове подружжя, особливу увагу звернула на себе онкохвора акторка.

Анастасія Заворотнюк залишається улюбеною акторкою для мільйонів телеглядачів, адже саме на її ролі у серіалі “Моя прекрасна няня” виросло не одне покоління – ця робота артистки й досі залишається актуальною для аудиторії. Тож два роки тому, коли Заворотнюк різко зникла з телеекранів, фанати зірки неабияк захвилювалися.

Анастасія Заворотнюк у Моїй прекрасній няні
Анастасія Заворотнюк у Моїй прекрасній няні

Згодом стало відомо, що Анастасія бореться із онкологією. Будь-які деталі її хвороби рідні зірки всіляко приховують. Акторка відмовилася вести соціальні мережі та більше не дає інтерв’ю. Єдині новини, які прихильники зірки отримують – це рідкісні коментарі її доньки Анни, а також чутки, які час від часу розповсюджують наближені до Заворотнюк люди, зокрема деякі лікарі.

Однак нещодавно з’явилося ще одне джерело, яке “розповіло” про стан зірки “Моєї прекрасної няні”. У мережі з’явилося фото з однієї із московських камер відеоспостереження. На знімку на передніх містах авто помічений чоловік Заворотнюк, фігурист Петро Чернишов, а поряд з ним жінка з короткою стрижкою – ймовірно сама Анастасія.

Фанати відразу почали порівнювати зовнішність акторки із Жанною Фріске в останній рік її життя – співачка так само боролася з онкологією. Лікування екс-солістка гурту “Блестящие” проходила в Америці, саме там вона потрапила в об’єктив одного із папараці.

Як виглядала Жанна Фріске під час хвороби
Як виглядала Жанна Фріске під час хвороби

Фотографія Заворотнюк, яку швидко розповсюдили ЗМІ викликав бурхливі обговорення серед її прихильників. Багато-хто відзначив, що публікувати її було неправильно, оскільки чоловік Анастасії робив усе можливе, щоб уберегти кохану від уваги публіки та журналістів.

Нагадаємо, що сім’я Заворотнюк погодилася на експериментальне лікування акторки за допомогою вакцини на основі імунних клітин, які ідентифікують “чужинців” та знищують ракові клітини. Поки що деталі цієї процедури залишаються невідомими широкому загалу. Донька акторки Анна зізналася, що на лікування вони витрачають дуже великі гроші.

Схожі статті