43-річний Арсен Мірзоян знайшов адвокатів для розлучення з Тонею Матвієнко: шлюб не виправдав надій?

Популярні українські артисти Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян переживали різні періоди у шлюбі, але про адвокатів для поділу майна співак заговорив вперше.

Арсен і Тоня зустрілися вперше на зйомках “Голосу країни”, куди обидва прийшли заради старту творчої кар’єри. Кохання з першого погляду не було. Ба більше, пізніше в інтерв’ю Мірзоян зізнавався, що Матвієнко його відштовхнула своєю непривітністю – зайшла на студію записуватися і не привіталася. Та згодом вони порозумілися і подружилися. Про більш близькі стосунки і мови не йшло, адже співак на той момент мав сім’ю з двома дітьми.

Почуття між Антоніною і Арсеном зародилися під час спільного концертного туру Україною після завершення “Голосу”. Мірзоян не одразу прийняв рішення покинути дружину. Над цим рішенням він думав довго, але зрештою зрозумів, що не повинен нікому робити гірше і пішов за покликом серця.

Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян наткнув на розлучення з Тонею Матвієнко

Публіка неоднозначно сприйняла новина про роман зіркової пари. Дочку народної артистки Ніни Матвієнко охрестили розлучницею, а самого Арсена – зрадником. Втім, вони подолали хвилю засудження і побудували власну родину.

У пари є маленька донька Ніна, яку назвали на честь бабусі, яка, до речі, живе з ними. Якщо бути точніше, то це Мірзоян і Тоня живуть з Ніною Митрофанівною – власну квартиру вони придбали не так давно, але вона потребує ремонту.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Арсен Мірзоян знайшов адвокатів для розлучення з Тонею Матвієнко

І хоча зовні здається, що життя подружжя схоже на справжню ідилію, вірші Арсена говорять про зворотне:

“Повертатись більш нема сили, чорним стало біло. Адвокати розберуть спільне, та не розділити навпіл цільне”.

Що саме надихнуло Мірзояна на такі рядки – фанатам залишається тільки здогадуватися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".