Катя Осадча та Юрій Горбунов святкують п’яту річницю весілля: Гном і Білосніжка в офіційних костюмах (ФОТО)

Катя Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували п'яту річницю свого шлюбу. На честь важливої дати для їхньої родини пара поділилася красивими спільними фотографіями в особистих блогах.

Юрій Горбунов та Катя Осадча публічно привітали один одного з річницею весілля. Пара одружилася у 2017 році – тоді на їхньому святі гуляв увесь український шоу-бізнес. Цікаво, що на момент церемонії незмінна ведуча “Світського життя” вже була на сьомому місяці вагітності, тож, як зізнавався Горбунов, поки всі танцювали та веселилися, Катя сиділа за столом, попиваючи сік.

Весілля Юрія Горбунова та Каті Осадчої
Весілля Юрія Горбунова та Каті Осадчої

Зараз Горбунова та Осадчу називають однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Зіркове подружжя виховує двох спільних дітей – старшого Івана та Данила, який народився влітку минулого року.

Юрій та Катя познайомилися під час зйомок “Голосу країни”, на якому вони працювали у парі. До того вони спілкувалися досить віддалено як хороші знайомі та колеги, про стосунки один з одним навіть не замислювалися. До того ж Юрій був одружений протягом 20-ти років, однак у 2015-му розлучився.

Юрій Горбунов і Катя Осадча на Голосі країни
Юрій Горбунов і Катя Осадча на Голосі країни

На честь річниці закохані поділилися у своїх особистих блогах спільними фото в чорно-білих костюмах. Цікаво, що на знімку помітно різницю у зрості між подружжям. Прихильники та ЗМІ часто дорікали їм цим фактом, мовляв що Осадча набагато вища за чоловіка. Проте сама пара ніколи не зважала на це й запевняла, що зріст абсолютно не заважає їхньому щастю.

“Сьогодні наш спільний маленький ювілей – п’ять років нашому шлюбу. Юрій Горбунов дякую, що ти в мене є, за п’ять років ми багато встигли, дякую за твою любов, за те, що нам ніколи не сумно разом і за усі наші пригоди, далі ще більше!” – написала Осадча.

До вітань долучилися й прихильники та колеги подружжя:

  • “Яке зворушливе фото! Щирі вітання молодому подружжю”, – написала Ольга Сумська;
  • “Клас, вітаємо з п’ятиріччям улюблену родину”;
  • “Прийміть щирі вітання. Кохання та злагоди. Гірко!” – пишуть коментатори.

Схожі статті