Розгублена Ані Лорак була помічена на пляжі в бабусиних трусах: співачка програє нареченій Мурата Налчаджиоглу

Відома українська співачка Ані Лорак після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу відстає від екс-чоловіка, який вже знайшов собі нову наречену.

Шлюб Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу протривав 10 років і з боку здавався ідеальним, допоки турка не підловили на походеньках до інших жінок. Як правило, молодших, ніж зіркова дружина.

Кароліна спробувала зберегти сім’ю, попри те, що новини про зради чоловіка розлетілися всюди. Вона більше все хотіла забезпечити доньці щасливе дитинства з обома батьками поруч. Втім, Мурат випробовування вірністю не витримав вдруге, тож терпіти цього артистка більше не могла і подала на розлучення.

Фанати Лорак вже забули про зрадника, але вона досі пише пісні про розбите серце, поки колишній готується до весілля на молодій нареченій.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Обраницею Налчаджиоглу стала 25-річна візажистка Лілія з Києва, яка виховує доньку від минулих стосунків. Восени 2021-го турок зробив пропозицію коханій і вона сказала “Так!”. Коли вони нарешті почали викладати спільні фото в соцмережі, Лілію щоразу порівнювали з Ані. Мовляв, вона дуже схожа на співачку.

Поки Мурат влаштовує особисте життя, Кароліна відпочиває в теплих краях, звідки регулярно виходить на зв’язок з фанатами в Інстаграмі. Здебільшого поп-діва отримує компліменти, але її новий купальник викликав неоднозначну реакцію публіки.

Увагу користувачів привернули високі стягуючі плавки:

  • “А навіщо такі трусики при ідеальному животі? Таке носимо, щоб приховати щось”;
  • “Такі трусики носять бабусі”;
  • “Може і модно, але її фігуру не прикрашає”, – пишуть коментатори.
Ані Лорак була помічена на пляжі в бабусиних трусах
Ані Лорак була помічена на пляжі в бабусиних трусах

Усі інші новини з життя Ані Лорак дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.