Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами: “Настя багато терпить”

Відомий український продюсер та репер Олексій Потапенко демонстративно підтримав іншу виконавицю, але спосіб яким він це зробив, сподобався не всім.

Минулого року Настя Каменських та Потап давали ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнавалися, що ревнощі допомагають їм підтримувати стосунки, а не руйнують їх. Співачка була впевнена, що схвильовані погляди жінок, які вони спрямовують на її чоловіка, лише підливають олії у вогонь пристрасті.

Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських
Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами

Однак, як з’ясувалося пізніше, Потап не тільки дозволяє собі легкий флірт з представницями протилежної статі. Нещодавно він заговорив про свій поцілунок на сцені з колегою Олексієм Завгороднім, а буквально на днях завалив компліментами іншу виконавицю, яка виступає під псевдонімом Swoiia.

Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами

Так, він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram презентацію відеокліпу співачки і зробив допис, який містив компліменти дівчині. Зміст тексту збив деяких користувачів мережі з пантелику, адже не всі дозволяють собі казати подібні речі стороннім людям.

Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами. Скріншот коментарів під публікацією продюсера

Однак, репер як завжди проігнорував подібні закиди у свою адресу.

Нагадуємо, що не так давно світ побачило відео за участі Насті Каменських, яка засвітила величезний живіт. Тоді користувачі серйозно почали підозрювати жінку у вагітності. Втім, вона поки що не ділиться жодними новинами стосовно майбутнього поповнення в сім’ї, а здогадки залишаються не підтвердженими.

Схожі статті