Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала красуню-сестру: Кондратюк обімліє від краси дівчини (ФОТО)

Відома українська співачка Аіда Ніколайчук полонила серця глядачів своєю наземною красою та образом холодної королеви. Виявляється, її сестра навіть перевершує артистку.

З появою Аіди Ніколайчук на великій сцені шоу-бізнесом поповзли чутки про її роман зі своїм продюсером Ігором Кондратюком. Власне, продюсером він їй ніколи і не був. Дівчина була його підопічною на проекті “Х-Фактор”, і після її перемоги, українці були впевнені, що вона буде продовжувати співробітництво з ним. Але склалося все зовсім інакше.

Їхні дороги назавжди розійшлися, а Ігор навіть не прийшов на її перший сольний концерт.

Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала красуню-сестру

Чутки про роман з’явилися в першу чергу через те, що артистка була неймовірно вродливою. Вона сильно виокремлювавлася серед інших учасників, і хоча Кондратюк не надавав ніякої уваги цій її якості, навіть його дружина зазначила, що з нею він поводиться зовсім інакше.

Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою
Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала красуню-сестру

У зраду коханого вона звісно не повірила. Чутки про Ігоря Кондратюка та Аіду її насмішили. Але все ж таки є дещо дивне у тому, що після закінчення шоу, Кондратюк більше ніколи не зв’язувався зі своєю екс-підопічною.

Варто відмітити, що врода, певно, є сімейною рисою Ніколайчуків. Нещодавно артистка показала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як виглядає її молодша сестра, за яку вона завжди стояла горою.

Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала красуню-сестру Олександру. Скріншот особистої сторінки співачки

Дівчину звуть Олександрою, і вона приїхала спеціально до старшої сестри, щоб зробити контент під час зйомок кліпу.

Схожі статті