Донька Олі Полякової має вигляд старший, ніж у мами і вже зустрічається з хлопцем – всі подробиці

Маша Полякова часто шокує підписників публікаціями у соціальних мережах.

Маша Полякова намагається наслідувати свою зіркову мама у багатьох речах. Зокрема це стосується зовнішності дівчини.

На початку березня донька відомої української співачки Олі Полякової відзначила свій 15-й день народження. З нагоди свята дівчина звернулася до візажиста і зробила святковий макіяж. Новий образ дівчини викликав дискусію серед прихильників дівчини.

 

Одні вважають, що дівчині личить такий макіяж, але більшість фоловерів зазначили, що так Маша має набагато старший вигляд. Єдине, що зрозуміло, байдужим не лишився ніхто.

Також незадовго до дня народження, а саме 14 лютого дівчина привітала усіх зі святом і поділилася знімком, на якому їй дарують квіти. Прихильники відразу почали вигадувати хто ж це такий. Дехто писав, що це зіркова  мама, адже Оля Полякова активно стежить за тим, що дівчина викладає у мережі. Але були і варіанти з подругою і хлопцем.

У свої 15 Маша Полякова таки виклала фотографію з хлопцем, якого звуть Андрій. Мама дівчини не заперечує проти стосунків доньки, але і не забуває стежити за підлітком дописами під знімками.

На деяких знімках Маша позує у доволі відвертих образах або з глибоким декольте.

Окрім фото з декольте старша донька Олі Полякової любить позувати у власному басейні.

Прихильники, незважаючи на такі знімки невтомно коментують і залишають багато компліментів дівчині.

Незважаючи на те, що дівчині лише 15 вона здатна шокувати не лише дорослим макіяжем або знімками у мережі.

Нагадаємо, що під час карантину Маша Полякова записала відео у TikTok, де зізналася у втечах з дому і поцілунках з дівчиною. А ще донька Королеви ночі показала не зовсім ангельський характер, висловивши мамі все, що думає про її заборону месенджерів, раннього відбою і перегляду еротичних відео.

Схожі статті