Ані Лорак з яскравим макіяжем проїхала у дорогому авто з молодим красенем: Мурат кусає лікті та мріє все повернути

Співачка Ані Лорак готується до презентації нового відео. Співачка записала дует разом із російським співаком і поділилася ексклюзивними кадрами з кліпу.

Співачка Ані Лорак на сьогодні вважається однією з найбільш успішних та популярних артисток, тим не менш вона не зупиняється та продовжує випускати нові треки для своєї аудиторії. Останнім часом Кароліна (справжнє ім’я виконавиці) записує пісні в дуеті. Минулого року вона презентувала спільну роботу з її другом Сергієм Лазарєвим “Не отпускай”, а зараз готується познайомити слухачів із композицією, яку вона записала разом зі співаком Артемом Качером.

Ані Лорак та Сергій Лазарєв
Ані Лорак та Сергій Лазарєв

Пісня має назву “Материк”, її вже можна послухати на різних майданчиках у мережі, проте за декілька днів відбудеться прем’єра кліпу. Ексклюзивно для своїх підписників Ані показала декілька кадрів з відеороботи у своєму Інстаграм, за яким слідкують понад 7 мільйонів підписників. У відео Лорак повстала з яскравим рожевим макіяжем, також помітно, як Артем їздить у кадрі на дорогому авто. Користувачі мережі змогли оцінити лише 15 секунд нового кліпу, але вже були вражені новою роботою.

  • “Сонечко наше, ми чекаємо”;
  • “Це дуже очікувана й крута прем’єра”;
  • “Дуже красивий кліп, мені подобається. Ти молодчина Ані Лорак, ми чекаємо ще нових пісень, ми раді слухати нескінченно. Удачі твоєї кар’єри”, – пишуть фанати Кароліни.

Чи зустрічаються Ані Лорак та Артем Качер?

Чи зустрічаються Ані Лорак та Артем Качер
Чи зустрічаються Ані Лорак та Артем Качер

Дехто з прихильників припустив, що Ані та Артем могли зав’язати роман під час спільної роботи. Два роки тому співачка розійшлася з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, який регулярно її зраджував. Після розлучення Лорак разом із донькою переїхала до Москви, а її екс-коханий готується до нового весілля.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Проте з Артемом Качером її об’єднує лише робота – молодий музикант на початку року одружився зі своєю дівчиною, тож Ані для нього лише колега.

Схожі статті