34-річна Настя Каменських дарма приховує підрослий живіт – вагітність вже помітна: “Нове життя” (ВІДЕО)

Настя Каменських не раз говорила про те, що хотіла б народити своєму коханому Потапу дитину. Невже доля дала поп-діві шанс нарешті стати мамою?

Насті Каменських 34 роки і вона живе мрією багатьох українських дівчат. Вона знаменита, вишукана та має купу прихильників. А ще у її розпорядженні цілий приватний будинок в елітній околиці, красень-чоловік та багато подорожей. Не життя, а справжня казка. Проте так може здатися лише на перший погляд.

Анастасія давно та щиро мріє насправді про повну родину. Вона не раз заявляла, що дуже хоче подарувати синочка чи доньку Потапу.

В одному з інтерв’ю співачка прямим текстом розповіла, що їй вже не терпиться стати мамою.

Поп-діва не приховує, що спеціально до цього не готується та навіть не вигадала ще імені майбутньому малюку. Втім, мрію свою вважає здійсненною.

Нещодавно Каменських натякнула на те, що у її житті починається новий етап. Знаменитість з’явилася у кадрі з прикритим животом, невже таки стала вагітною?

“Новий день, як нове життя”, – мрійливо написала Настя.

Чому дружина Потапа не може завагітніти?

Уважні фанати нерідко розмірковують, чому за роки шлюбу співачка так і не змогла народити дитину. Які лише теорії не вигадували: і про те, що Каменських не хоче жертвувати фігурою, думали також, що вона просто не любить дітлахів. А ще підозри падали на Потапа, який вже пізнав все щастя батьківства з першою обраницею, продюсеркою Іриною Горовою. У репера є син-підліток Андрій.

Втім, справжня відповідь відома лише нашій поп-діві.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.