Куди зник зі сцени переможець “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс: залишився без копійки після лікування раку мозку

Переможець "Фабрики зірок-3" Стас Шурінс був на піку популярності після вокального шоу, однак несподівано для фанатів зник зі сцени і досі не повернувся.

Стас Шурінс народився у столиці Латвії в 1990 році. Його музичний талант проявився ще в ранньому дитинстві – у хлопичка був від природи абсолютний слух. Батьки віддали сина в музичну школу, а з 15 років він додатково займався з професійними музикантами.

Навчання у звичайній школі теж давалося Стасу легко – він закінчив її екстерном та вступив до університету, а вже в наступному році стартував кастинг 3 сезону “Фабрики зірок”. Талановитий юнак пройшов усі етапи відбору і зрештою став переможцем.

Продюсер шоу Костянтин Меладзе неодноразово відмічав як вокальні, так і композиторські здатності Шурінса. У свій перший гастрольний тур Стас вирушив на початку 2010-го з іншими фабрикантами. Також з нього вийшов чудовий танцюрист – він здобув перемогу в проєкті “Танці з зірками”.

Після Фабрики зірок Стас Шурінс зник зі сцени
Після Фабрики зірок Стас Шурінс зник зі сцени

Випустивши два альбоми, Шурінс несподівано зник з радарів шанувальників. Виявилося, що він разом з дружиною переїхав до Німеччини заради лікування – коханій Стаса Віолетті діагностували рак мозку.

На щастя, ця сумна історія має щасливе продовження – успішна операція та реабілітація поставили жінку на ноги, а Шурінс після вимушеної творчої паузи взяв участь у німецькому “Голосі країни” і навіть дійшов до фіналу.

Куди зник зі сцени Стас Шурінс
Куди зник зі сцени Стас Шурінс

В бесіді з Лесею Нікітюк Стас зізнався, що часто намагався грати за правилами шоу-бізнесу та писати комерційні пісні, але зрештою зрозумів – робитиме лише те, що подобається йому та його аудиторії:

“З останнього, чим я пишаюся, це те, що почав втілювати свою мрію в життя – почав займатися благодійністю і соціальною діяльністю”.

Схожі статті