Куди зникла зі сцени Гайтана, як вона зараз виглядає і чим займається: більше не хоче збирати стадіони

Українська співачка Гайтана зникла зі сцени на піку популярності, хоча колись про дует з нею мріяли багато інших виконавців. Чим зараз живе зірка?

Гайтана Ессамі народилася 1979 року в Києві, але раннє дитинство провела в Конго – звідти родом її тато Клавер Ессамі. В школу майбутня співачка пішла вже в Україні, куди вона переїхала разом з мамою Тетяною Петрівною після розлучення батьків.

В шкільні роки героїня статті захоплювалась настільним тенісом і навіть стала кандидатом в майстри спорту. Вищу освіту отримала за спеціальністю економіка.

Куди зникла зі сцени Гайтана і чим вона зараз займається
Куди зникла зі сцени Гайтана і чим вона зараз займається

Співоча біографія Гайтани бере свій початок з дитячого телеконкурсу у 1991 році, після якого дівчинка вступила до лав ансамблю “Альтана”. У його складі вона була на бек-вокалі у Таїсії Повалій, Ірини Білик, Ані Лорак і не тільки. Також співала з джазовим оркестром.

Свій дебютний сольний альбом Гайтана записала у 2003-му. У 2012-му вона представляла Україну на “Євробаченні”, де зайняла 15 місце. Найвідоміші хіти артистки – “Самотня босса”, “Шаленій”, “Слідом за тобою”.

Як зараз виглядає Гайтана
Як зараз виглядає Гайтана

На подив публіки, в один момент популярна зірка перестала виходити в світ. В інтерв’ю “Ранку з Україною” Гайтана зізналася, що більше не хоче збирати стадіони та світитися в ефірах:

“Я просто люблю співати. І зізналася собі чесно – не хочу бути відомою аби як. Майже увесь час я присвячую родині і відчуваю, що моя донька нічого не втрачає – мама завжди поруч. І чоловік мене теж у цьому підтримує”.

Як виглядає донька Гайтани
Як виглядає донька Гайтани

У Гайтани з’явилося нове хобі – вона вирощує екзотичні рослини, такі як манго, авокадо. При цьому хрест на кар’єрі співачка не поставила – продовжує творити.

Схожі статті