55-річна Ольга Сумська вкотре довела, що вродливіша за сестру Наталію: показала, за що Роксолану шанують фанати

Ольга і Наталія Сумські давно не можуть похвалитися дружніми сестринськими стосунками. Сімейні чвари дійшли до того, що фанати почали підозрювати родичок у суперництві.

Ольга і Наталія Сумські. Ці легендарні зірки стали частиною цілої акторської династії. Вони б могли разом продовжувати підкорювати не лише Україну, а й всю Європу своїм талантом. Втім, гордість та упередження стали на заваді жінкам.

Наталія сухо та твердо завжди озвучує позицію стосовно зйомок сестри у неукраїнських проєктах, а Ольга не шкодує сліз та емоцій, коли згадує, як похитнулися її стосунки з ріднею.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
55-річна Ольга Сумська вкотре довела, що вродливіша за сестру Наталію. Фото Jetsetter

Примітно, що Сумська-старша навіть не хоче мати спільних справ зі своєю небогою Антоніною. Нагадаємо, що старша донька Олі перебралася до Москви, адже там зустріла кохання всього свого життя – Володимира Яглича. Там же і народила своїх діток.

Сестер же часто порівнюють між собою, мовляв, хто вродливіша.

Ольга Сумська
55-річна Ольга Сумська вкотре довела, що вродливіша за сестру Наталію

З віком різниця у зовнішності рідні стала помітнішою. Ольга пишається розкішною біосніжною косою та пишними чорними бровами. Відомо, що зірка відвідує косметолога, але у свої 55 обходиться без ін’єкцій. Втім, раз вона таки спробувала прибрати зморшки уколами, але результатом не була задоволена:

“Така жінка-шуліка дивиться на тебе у дзеркалі. Жахливо! Хочеться залишатися собою, а виходить, що прибираючи дрібні зморшки, вираз обличчя змінюється абсолютно”, – на емоціях розповіла Сумська.

Наталія ж вже відсвяткувала своє 65-річчя. Вона дорожить своєю мімікою, адже на сцені у театрі глядач особливо пильно спостерігає за акторами. Змін своїх на обличчі не соромиться і навпаки пробує себе у новому амплуа.

Наталія Сумська розповіла, чому її доросла донька сидить в неї на шиї
55-річна Ольга Сумська вкотре довела, що вродливіша за сестру Наталію

Дуже гармонійно виглядає артистка поруч зі своїм сивочолим чоловіком Анатолієм Хостікоєвим.

Схожі статті