48-річна Оксана Марченко знову стала бабусею? Зірка повідомила про поповнення в її родині: “Яка ж вона красуня”

Відома українська телеведуча Оксана Марченко поділилася з підписниками подією, яка нещодавно сталося з її сім'єю. Зірці вдалося розчулити усіх своїх шанувальників.

Після того, як Оксана Марченко зникла з телеекранів, зірка почала налагоджувати зв’язок зі своїми шанувальниками через соціальні мережі. Тим паче, що на даний момент цей вид діяльності більш прибутковий, ніж кар’єра телеведучої.

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко
Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині

Знаменитість займається просвітницькою діяльністю у сфері релігії (знімає авторські фільми про православ’я та священні місцини), а також показує свій побут та сім’ю.

Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, яке було присвячено гостю родини, а можливо навіть новоспеченому члену сім’ї. На територію будинку зірки завітала сова, яку Оксана Марченко гостинно прийняла.

І хоча подібний птах, якщо вірити у прикмети, приносить біду, телеведуча у це просто не вірить, адже така краса — боже створіння. Шанувальники теледіви, а також звичайні користувачі одразу ж відреагували на ролик та почали засипати птаху компліментами.

Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що минулого року Оксана Марченко вперше стала бабусею. Її син Богдан та невістка Катерина подарували їй онука, якого назвали на честь Віктора Медведчука.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині

Зірка постійно знаходиться поруч з хлопчиком, показує, як вони взаємодіють та як дитина росте. Роль бабусі їй дуже подобається і вона буквально не випускає улюбленого онука з рук.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.