48-річна Руслана Лижичко зізналася, як відреагував її чоловік на новину про вагітність: “Мій Саша не дуже хеппі”

Відома українська співачка Руслана Лижичко вперше розповіла про кризи, які ставалися у них у шлюбі з Олександром Ксенофонтовим. Детальніше дізнайтеся в статті.

Не так давно популярна українська співачка Руслана Лижичко заявила, що планує стати матір’ю. Її слова були трактовані невірно, і аудиторія спочатку подумала, що вона вже виношує дитя. Новини одразу розповсюдилися країною.

Руслана відверто розповіла про спроби завагітніти від свого чоловіка Ксенофонтова
Руслана Лижичко зізналася, як відреагував її чоловік на новину про вагітність

Але згодом знаменитість дала інтерв’ю з поясненнями: вона не вагітна, але поповнення в родині все одно станеться найближчим часом. Варто відмітити, що артистці вже 48 років і деякі фанати щиро побоюються за її здоров’я. І тим не менш, Руслана впевнена, що абсолютно готова самостійно народити малюка.

Руслана Лижичко зізналася, як відреагував її чоловік на новину про вагітність

Також зірка розповіла у програмі “Життя відомих людей”, що її благовірний не був радий тому, що вона поділилася з глядачами їхніми планами.

“Сашко був не дуже хеппі, що я підняла це питання”, — зазначила артистка.

Вочевидь, роки марних надій на народження спадкоємця все ж таки вплинули на чоловіка. Пара вже понад 10 років обговорює з публікою бажання стати батьками.

Руслана Лижичко зізналася, як відреагував її чоловік на новину про вагітність

До слова, Руслана розповіла і про кризи, які ставалися в сім’ї. Так, Лижичко зізналася, що після її перемоги на Євробаченні Олександр одразу віддалився від неї, почав на неї давити та не полишав спроб довести її до ідеалу жінки. Це не подобалося зірці, але вона розуміє, що він це робив з сильної любові.

На даний момент пара спить окремо у різних ліжках і в різних кімнатах. Але це ніяк не впливає на якість їхнього подружнього життя. На побачення вони виїжджають у Карпати, де проводять разом час.

Схожі статті