26-річна Аліна Гросу вперше розповіла про життя її екс-чоловіка Комкова після розлучення: “Є і дружина, і дитина”

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла, як після розлучення склалася доля її колишнього чоловіка Олександра Комкова. Детальніше у статті.

Два роки тому відома українська співачка Аліна Гросу розлучилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим. Пара не прожила разом і року. За словами артистки, хлопець попросив у неї перерву у стосунках заради іншої, а коли не склалося, повернувся.

Аліна Гросу
Аліна Гросу вперше розповіла про життя її екс-чоловіка Комкова після розлучення

Аліна Гросу вперше розповіла про життя її екс-чоловіка Комкова після розлучення

Для Гросу це був вельми непростий час і навіть зараз вона не особливо полюбляє обговорювати її екс-благовірного. Тим не менш, в інтерв’ю програмі “Твій день” Стася Ровінська наважилася запитати у співачки про Олександра і отримала неочікувану відповідь. Колишнє подружжя не спілкується, але у хлопця вже є сім’я.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу вперше розповіла про життя її екс-чоловіка Комкова після розлучення

“Є і дружина, і дитина” , —зазначила артистка.

Ба більше, Аліна щиро обурилася, що її звинувачують у тому, нібито вона швидко переключилася і закохалася в іншого. Нагадуємо, що друг бізнесмена натякнув навіть на її невірність, посилаючись саме на швидкість прийняття її ревіння стосовно Полянського.

Також співачка поділилася розповіддю про її нового обранця. Виявляється Роман Полянський не хоче зніматися у кліпах, де має грати зрадника. Актору дуже не подобається це амплуа, але заради дуету з Гросу він готовий піти і на такі речі. У свою чергу співачка, залюбки створює нові відеороботи, які відображають її минуле та проблеми, з якими їй довелося зівштохнутися в підлітковому віці.

Схожі статті