МастерШеф. Битва сезонів 4 випуск від 12.02.2022: хто покинув шоу та сильно розчарував суддів

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 4 випуску від 12.02.2022 вже стало відомо. Дізнайтеся в нашій статті, хто розчарував суддів та пішов з проєкту.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску від 12.02.2022. Нею стала Анастасія.

У проморолику до нового епізоду продюсери показали глядачам вельми напружену обстановку, яка розгорнулася між учасниками і це не дивно, адже Битва сезонів відрізняється високою конкурентністю учасників та серйозними навичками в кожного з них.

Хто з учасників покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску від 05.02.2022

Найкращі з найкращих продовжують боротися за перемогу. Цього разу учасники вирушили у гастрономічну подорож різними країнами! Їм належило нагодувати та приємно здивувати не лише вимогливих суддів, а й заморських гостей! Для кожного гостя вони мали приготувати дегустаційний сет із чотирьох страв, одна з яких – десерт. Звичайно, є і але… На фудгорку кулінарів чекали українські продукти, які є дуже незвичайними для іноземців. Використовуючи ці інгредієнти, учасникам необхідно було максимально наблизитись до страв, що є класикою для гостей: японської, французької та латиноамериканської кухні.

Хто з учасників покинув МастерШеф. Битва сезонів у 3 випуску від 05.02.2022

Варто віддати належне, що на даний момент глядачі більш за все підтримують Олександра Цвігуна, а також Білодіда. Хлопці з тактом та повагою ставляться до конкурентів, і тим самим заслужили любов аудиторії. У той самий час є скарги стосовно непрофесійності деяких учасників. Певні ситуації здаються настільки абсурдними, що не виглядають навіть реальними.

І тим не менш, аудиторія заінтригована і з задоволенням спостерігає за змаганням.

Схожі статті