Тіну Кароль довели до сліз після новини про її заміну на ЛіпсінкБатл Лесею Нікітюк: “Сьогодні дуже складно”

Відома українська співачка не ховала своїх сліз, коли слухала виступ одного з учасників національного відбору. Кому вдалося розчулити поп-діву?

Відома українська співачка Тіна Кароль цього року присвячує себе не розважальним програмам, а музичним конкурсам та преміям. Так, поп-діва сіла у крісло журі на нацвідборі на Євробачення, а також разом з Поплавським буде вести Українську пісню року.

Днями стало відомо, що артистка також не з’явиться у програмі ЛіпсінкБатл, яку вона вела з Олексієм Потапенко. На заміну їй прийде Леся Нікітюк. Однак, співачку це, здається, не турбує.

Тіну Кароль довели до сліз

Артистка зробила великий подарунок одному з учасників відбору. Вона заплакала під час його виступу. Подібним може похизуватися на кожен, адже Тіна як ніхто знається на ліриці та драмі.

Тіну Кароль довели до сліз

Таким чином Кароль оцінила виступ Barleben.

“Це єдність душі, музики, голосу та меседжу внутрішнього. Те, що Сашко зробив на сцені, вразило чесністю та простотою. Я не можу не аплодувати стоячи”, — зазначила артистка.

Тіну Кароль довели до сліз

Тим не менш, пісня навряд потрапить на Євробачення, адже судді вирішили, що вона сама по собі недостатньо сильно, хоча виконали її максимально добре.

“Сьогодні дуже складно критикувати. Дуже хороша пісня, але вона може загубитися на конкурсі у Турині”, — зазначив Ярослав Лодигін.

Однак, сльози Тіни Кароль все одно зробили свою справу і посилили ефект, який вона призвела на глядачів.

Нагадаємо, що минулого року Тіна Кароль заявила, що збираються сфокусуватися на своїй творчості і тому не з’являтиметься у проектах 1+1. Глядачі хвилюється, що насправді артистки відбувся якийсь конфлікт з продюсерами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.