Руслан Сенічкін задарував Людмилу Барбір подарунками на День закоханих: закрив очі та готовий цілувати свою Люсю

Ведучим ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслану Сенічкіну і Людмилі Барбір неодноразово підозрювали у романі. Чутки посилилися у День Святого Валентина.

Ранки на “плюсах” вже неможливо уявити без запальної пари Людмили Барбір і Руслана Сенічкіна. На цей тандем можна дивитися вічно, адже вони чудово доповнюють одне одного і підтримують добрі дружні стосунки поза роботою, та не залишається без уваги і їхня хімія. Важко не погодитися з тим, що ведучі гарно виглядають разом.

Через це немаленька частина глядачів приписує зіркам службовий роман. Не став на заваді і той факт, що Людмила давно заміжня на відміну від затятого холостяка Руслана.

Чоловіка Барбір звуть Ігор, він викладач по айкідо. Саме завдяки коханому в житті акторки і телеведучої з’явилися східні єдиноборства. Ба більше, вона – володарка чорного поясу. У пари підростає син Тарас, якого батьки теж привчають до спорту.

Чоловік та син Людмили Барбір
Чоловік та син Людмили Барбір

Зауважимо, що на особистій сторінці Людмили в Інстаграмі фото з чоловіком з’являються нечасто, а на усіх світських раутах її супроводжує ніхто інший, як Сенічкін. Схоже, Ігор Барбір не полюбляє публічні виходи, і співведучий його дружини з великим задоволенням виступає у якості її пари.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розсекретили роман

Цього разу Руслан виклав свільну світлину з Люсею, так він ніжно називає Барбір, яку задарував квітами і купою кульок у вигляді сердець. Вочевидь, це презент до Дня Святого Валентина. Людмила позує в обіймах Сенічкіна усміхнена, а він притиснувся до неї щокою, заплющив очі і наче готується до поцілунку.

“Цукру більше не треба”, – підписав кадр Руслан з натяком на те, що все солодко і без цукру.

Коментатори привітали парочку з Днем закоханих і побажали їм завжди залишатися коханими.

Схожі статті