Камалія прокоментувала звинувачення стиліста щодо невиплати гонорару і йде до суду: “Мої адвокати готують позов”

Камалія прокоментувала ситуацію зі стилісткою, яка звинувачує її у невиплаті гонорару. За словами співачка, зараз вона з адвокатами готує позов до суду.

12 лютого персона української виконавиці Камалії опинилася у центрі гучного шоу-бізнесового скандалу. Стилістка Софія Невєдома на своїй сторінці в Інстаграм звернулася за допомогою до користувачів мережі. Дівчина розповіла, що у листопаді працювала разом із Камалією на одному з її кліпів, оплату своєї роботи мала отримати ще до Нового року, проте команда артистки не віддає Софії гонорар та ігнорує будь-які прохання вирішити цю проблему: 

“Зараз мене просто ігнорують, мені не відповідають. Вона також не реагує на усю цю ***. За пошив я взагалі мовчу. Три місяці усе це відбувається”, — написала Невєдома. 

Камалію звинувачують у невиплаті гонорару
Камалію звинувачують у невиплаті гонорару

У перший день скандалу за зіркову доньку заступилася її мама, повідомивши, що це насправді стилістка не виконувала свою роботу, і через її безвідповідальність страждала уся знімальна група кліпу. 

Сама Камалія офіційно висловила свою позицію лише сьогодні, 15 лютого. Артистка розповіла, що останні три дні разом із командою провела у режимі нон-стоп, з’ясовуючи усі обставини звинувачень. 

Урешті-решт співачка пояснила, що її продюсерська компанія виділила на роботу стиліста 400 доларів. Пізніше продакшен, який відповідав за фінансування кліпу, вилучив цю суму зі списку витрат, тому що Софія Невєдома не виконала свою роботу: 

“Вона мала прийти напередодні кліпу, але не прийшла. Всі образи ми затверджували телефоном. З трьох необхідних образів вона встигла зробити лише один. У день зйомок стиліст Софія запізнилася. Через що початок зйомок затягнувся і продакшену прийшлося доплачувати за оренду студії та персонал”, прокоментувала роботу Невєдомої Камалія.

Зірка також відзначила, що вона заплатила Софії 200$, які виділила додатково. Окрім того, Камалія показала розписку від швеї, яка запевняє, що не має жодних фінансових претензій до співачки.

Розписка швеї, яка шила костюми Камалії
Розписка швеї, яка шила костюми Камалії

Зараз виконавиця готується до суду, її адвокати готують позов через наклеп: 

“Якщо Софія щиро вважає, що я їй щось винна, то вона сміливо може подавати на мене позов. Якщо суд вирішить, що вона права, я заплачу. Тим часов мої адвокати готують позов проти Софії Невєдомої по факту наклепу”, — зазначила Камалія.

Схожі статті