Людмила Балан вперше показала свого чоловіка: як виглядає батько Дана Балана – перша версія молдавського мачо

Мама Дана Балана Людмила вперше показала свого чоловіка. Подивіться, як виглядає батько молдавського мачо, від якого він успадкував усе найкраще.

Дан Балан відомий далеко за межами рідної країни. Особливо за його кар’єрою і життям слідкують українські фанати, які підозрюють артиста в романі з поп-дівою Тіною Кароль. Чутки розповсюдилися після їхнього флірту під час зйомок “Голосу країни”, однак вони досі не були підтверджені чи спростовані.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Так само сильно як і Дана, шанувальники люблять його запальну маму Людмилу. Вона – відома молдавська співачка і телеведуча. Безперечно, ця жінка вплинула на те, ким наразі є її син. А ось про голову сімейства Баланів відомо не так багато.

Як виглядає батько Дана Балана

В Інстаграмі Людмили Балан з’явилося кілька фото коханого чоловіка, який святкував день народження. Кадр з молодим іменинником вражаючий, адже дуже видно, що Дан – копія свого батька.

“Сьогодні був день повний спогадів, емоцій, радощів і безтурботних думок! З днем народження мого чоловіка, Михая Балана!”, – зворушливо підписала публікацію любляча дружина.

Михай працює дипломатом. В юності відслужив в армії, потім вивчився на філологічному факультеті на журналіста. Маючи вищу освіту, Балан-старший очолив профспілку Державного університету Молдови, паралельно викладаючи журналістику в Кишиневі. Поступово Михай піднявся до посади дипломата. Наразі він є директором служби інформації та безпеки країни.

Родина Дана Балана
Як виглядають батьки і сестра Дана Балана

Людмила і Михай познайомилися в студентські часи. У 1979-му пара стала батьками Дана, а пізніше в сім’ї також з’явилася донька Санда.

Схожі статті