64-річний Павло Зібров безсоромно зізнався, яка його 62-річна дружина у ліжку: “Фонтан, Везувій”

Відомий український виконавець Павло Зібров розповів Зірковому шляху відверті деталі його особистого життя. Артист був дуже відкритим та щирим.

Відверті розповіді з вуст Павла Зіброва вже нікого не дивують. Немолодий український мачо завжди був відкритим до аудиторії і не боявся говорити сміливі речі глядачам.

Павло Зібров
Павло Зібров безсоромно зізнався, яка його 62-річна дружина у ліжку

І як виявилося, сміливість дуже притаманна артисту, адже нещодавно він розповів журналістам “Зіркового шляху” в інтерв’ю, що відбувається в його особистому житті, коли він знаходиться з дружиною в суто горизонтальному положенні.

Павло Зібров безсоромно зізнався, яка його 62-річна дружина у ліжку

Так, Павло Зібров зізнався, що якість його стосунків з дружиною вже не така, яка була б у молодості, але також має свій шарм.

“Ясно, що таким пристрасним, як до одруження – ні, він не стає таким вулканічним, так говоритимемо. Спокійнішим”, – каже артист.

Павло Зібров
Павло Зібров безсоромно зізнався, яка його 62-річна дружина Марина Зіброва у ліжку

Популярний український співак дав розгорнуте пояснення відчуттям, якими насолоджується у своєму віці. Також він зазначив, що знає спосіб зробити взаємини з дружиною більш пристрасними. Для цього необхідно розстатися на довгий час. Тоді зустріч неминуче буде палаючою.

“Стільки є всяких випадків, які непередбачувані просто. Це як фонтан, Везувій”, – додав співак.

Тепер вся країна знає, про якість стосунків, які у них побудувалися з дружиною Мариною. Звісно, кохана Зіброва не настільки смілива, щоб давати коментарі про її життя з чоловіком у ліжку. Але тепер такої необхідності немає, адже Зібров дав вичерпний коментар.

Схожі статті