Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітилася у компанії юного красеня та пояснила свої дії: “Набридло бути правильною”

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Славія дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, що їй набридло слідувати правилам. Що мала на увазі артистка?

Минулого року пресі стало відомо, що популярний український виконавець  Дзідзьо та його дружина Ярослава розлучаються. Пара перебувала у стосунках 20 років.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітилася у компанії юного красеня та пояснила свої дії

Їхня історія розпочалася ще за студентських часів, але не змогла розвиватися у правильному напрямку через різні курси, які взяли партнери. Так, Михайло Хома розраховував, що кохана дружина буде чекати на нього вдома і не затьмарюватиме його зірку.

Дзідзьо на зйомках фільму Де гроші
Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітилася у компанії юного красеня та пояснила свої дії

Натомість Славія прагнула до розвитку власної творчої кар’єри і не могла змиритися з тим, що Дзідзьо не бачить її у цій ролі. Врешті-решт, після декількох скандальних інтерв’ю подружжя зізналося, що вже розлучаються.

Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітилася у компанії юного красеня та пояснила свої дії

Зараз починаюча співачка активно займається написанням власнеих хітів і відвідує різноманітні студії, щоб ознайомити широку аудиторію зі своїми творами. В одному із таких інтерв’ю для “День вдома” вона зізналася, що втомилася буде скромницею.

Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітилася у компанії юного красеня та пояснила свої дії. Скріншоти особистої сторінки співачки

“Щось погане треба зробити, тому що я така правильна дівчинка, що я… Мені треба точно щось погане зробити. Вже набридло бути правильною”, — заявила вона у відео.

Звісно, зірка мала на увазі саме своє амплуа на телебаченні. А її заява про те, що їй набридло бути правильною стосується того періоду часу, коли вона знаходилася у тіні свого чоловіка, аби він почувався щасливим.

Схожі статті