Екс-закохані, які зберегли дружбу після скандальних розлучень: Білик і Коляденко, Сумська і Паперний та інші зірки

Часто розлучення ставить хрест на стосунках між двома людьми, однак є колишні, яким вдається зберегти дружні стосунки один з одним. Саме про такі зіркові союзи ми вирішили розповісти у цьому матеріалі.

Слава Камінська та Едгар Камінський

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська та пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися 2 роки тому. За 5 років подружнього життя у них народилися син і донька. Сьогодні екс-закохані проводять разом чимало часу – за їхніми словами, вони дружать заради дітей. Хоча пара так часто з’являється разом на публіці та ділиться спільними фото, що прихильники підозрюють, що між Славою та Едгаром ще не все закінчилося.

Слава Камінська та Едгар
Слава Камінська та Едгар

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Ірина Білик та Дмитро Коляденко прожили разом три роки з 2003 по 2006. Ця екстравагантна пара свого часу будувала доволі яскраві стосунки, про які обоє згадують із посмішкою. Колишні закохані сварилися без упину під час спільного життя, тож в один момент вони вирішили розійтися. Зараз Ірина та Дмитро з теплом згадують ті не прості, але яскраві роки. А хореограф і досі називає співачку своєю музою. Навіть їхні сварки вони назвали витвором мистецтва – з’ясування стосунків закінчувалося так само яскраво, так і сам процес конфлікту.

Дмитро Коляденко зізнався, чому вони так і не одружилися з Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Ольга Сумська та Євген Паперний

Ще одна пара, яка успішно зберегла дружні відносини — екс-подружжя акторів Ольги Сумської та Євгена Паперного. Їхнє розлучення було гучним, адже артистка покинула чоловіка заради нового обранця, актора  Віталія Борисюка. Через декілька років все вляглося і артисти тепер товаришують та навіть грають в одних спектаклях. В Ольги та Євгена залишилася донька Антоніна, яка вже подарувала батькам двох онуків.

Ольга Сумська та Євген Паперний
Ольга Сумська та Євген Паперний

Алла Пугачова та Філіп Кіркоров

Звісно, говорячи про колишніх, не можна не згадати про пару Кіркорова та Пугачової. Філіп і досі вважає Примадонною головною жінкою у своєму житті. Артист навіть назвав на честь колишньої дружини доньку. До речі, діти Кіркорова, та діти Пугачової і Максима Галкіна товаришують між собою.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Схожі статті