45-річна Олена Кравець обрізала волосся та зробила елегантне боб-каре: нова стрижка омолодила зірку “Кварталу”

Відома українська гумористка Олена Кравець наважилася на зміну іміджу і тепер радує око своїх фанатів новою зачіскою. Дізнайтеся деталі в нашій статті.

Наприкінці минулого року 45-річна Олена Кравець вразила своїх фанатів. Гумористка вперше за довгий час підстриглася і зробила коротке боб-каре. Глядачі по-різному відреагували на це перевтілення, але здебільшого підтримали артистку у цьому рішенні і почали засипати її компліментами на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олена Кравець назвала хворобу, яку лікує вже три роки
Олена Кравець обрізала своє волосся та зробила елегантне боб-каре

Олена Кравець обрізала волосся та зробила елегантне боб-каре

Варто відмітити, що понад 15 років Олена не наважувалася на подібні зміни. Вона носила довгу зачіску, а потім волосся “по плечі”, які часто трансформувалися в залежності від ролей, які вона отримувала на сцені.

Олена Кравець пояснила, чому була вимушена відселити 15-річну доньку
Олена Кравець обрізала волосся та зробила елегантне боб-каре

В інтерв’ю телеканалу “Україна” Олена Кравець розповіла, що спонукало її обстригти волосся. Виявляється, раніше комедійна актриса вже носила коротку стрижку, і одного разу вирішила повернутися до того образу.

Олена Кравець
Олена Кравець обрізала волосся та зробила елегантне боб-каре

“Зачіска у мене була коротка на зорі нашої кар’єри в КВК. Вона така рідна мені, але я до неї дуже давно не поверталася. Якоїсь миті я розумію, що я хочу коротку стрижку. І це було так: “Алло, Паша, я зараз приїду”, – каже Олена Кравець.

Змінам у зовнішності вона раділа впродовж декількох місяців, а потім підстриглася ще сильніше. Ці зміни вже визвали неоднозначну реакцію, адже частина публіки не полюбляє бачити знаменитостей-жінок у цьому образі. Але головне, що Олені подобається!

Схожі статті