16-річна донька Фреймут, батьком якої назвався Притула, живе в школі-інтернаті в іншій країні: “Я маю миритися”

Сувора ревізорка і телеведуча Ольга Фреймут – мама трьох дітей. Старша донька зірки Злата, батьком якої назвався Сергій Притула, живе в школі-інтернаті в іншій країні.

Вперше Ольга Фреймут стала мамою незадовго до своєї появи на телебаченні після роману з британцем, однак в інтерв’ю неодноразово обговорювалося, що батьком Злати є Сергій Притула, адже їх підозрювали у романі. Першим про це на публічній конференції заявив саме він:

“Ну якщо наші стосунки з Фреймут настільки очевидні, значить, настав час сказати всім правду. Так, зізнаюся, Златочка – це моя донька”, – наводить слова знаменитості онлайн-портал mama.ua.

Ольга після цього не розгубилася і збиралася разом з адвокатами подавати на аліменти на Притулу. Та звісно, все це були жарти, цілком органічні для почуття гумору телезірок. Насправді Фреймут народила дитину від екс-коханого з Лондона Ніла Мітчелла, саме його прізвище Злата і носить.

16-річна дочка Фреймут показала недитячі форми у сукні-ночнушці
16-річна дочка Ольги Фреймут живе в школі-інтернаті за кордоном

Днями дівчинці виповнилося 16 років. Вона не просто живе окремо від мами, а далеко за океаном – дочка Олі вчиться в Каліфорнії, США. Туди вона переїхала у 2021-му. У себе в Інстаграмі Злата Мітчелл розповіла, як пройшли останні півроку її життя після переїзду:

“Усе, що відбувається зі мною, і все, з чим я маю миритися, здається мені вже нереальним. Я живу в школі-інтернаті під Санта-Барбарою, а це означає, що мені довелося повністю відмовитися від усього мого “вільного” життя, креативних ідей та спонтанних проєктів”, – пише дівчина.

Тим не менш, Злата час від часу тікає від рутини до міста, до почувається собою. Мова йде про Лос-Анджелес. А щоб не втратити свою іскру, спадкоємиця Фреймут намагається не зупинятися в розвитку і постійно вдосконалюватися.

Схожі статті