Alyosha і Тарас Тополя після 8 років у шлюбі зізналися, що їхнє весілля було формальністю: “Діти тримають”

Зіркова подружня пара Alyosha і Тарас Тополя вже більше 10 років у шлюбі і виховують разом трьох дітей, які, як виявилося, стали клеєм у їхніх стосунках.

Історія кохання Alyosha і Тараса Тополі почалася з дружби, а першою про свої почуття зізналася саме Олена (справжнє ім’я співачки). Вона відчувала, що більше не може тримати все в собі, а згодом і Тарас відповів їй взаємністю.

Кілька років пара зустрічалася таємно, допоки Альоша не завагітніла. Тоді, аби у публіки не виникало зайвих питань про батька дитини, вони розсекретили свої стосунки. Згодом після народження сина зірки зіграли весілля – досить таємне і скромне, у колі найближчих людей. Співачка вирішила додати трохи перчинки у церемонію та після питання, чи згодна вона стати дружиною Тараса, витримала паузу.

Виявилося, закохані могли й не піти до РАЦСу, якби не поява дитини. Про це вони розповіли в інтерв’ю Василісі Фроловій:

“У нас як такого і весілля не було, ми розписалися просто. Для нас це не важливо. Була формальність, просто щоб документально це все правильно було для дитини”, – сказала пара.

Alyosha і Тарас Тополя зізналися, що їхнє весілля було формальністю
Alyosha і Тарас Тополя зізналися, що їхнє весілля було формальністю

Також від себе Тарас Тополя додав:

“Ну реально, якщо відверто казати, я думаю що всі, хто нас зараз дивляться, вони це зрозуміють, діти – це є такий клей, це спільна відповідальність, спільна любов, спільне переживання, і в будь-якій сім’ї бувають різні періоди, але коли в тебе є спільне щось як діти, це тримає, однозначно. Я не знаю, чи могли б ми пройти якісь там наші турбулентні життєві періоди, якби у нас не було двох чи трьох дітей, тому що це важливо. І ми відчуваємо відповідальність перед ними, і це однозначно той фактор, який робить сім’ю міцнішою”, – поділився чоловік Alyosha.

Зараз у подружжя троє дітей – сини Роман і Марк та донька Марія.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Alyosha і Тарас Тополя зізналися, що діти стали для них клеєм

Схожі статті