Тіну Кароль звинуватили у тому, що вона підсиджує місце тренера на Голосі країни: кого поп-діва має намір посунути

Піар-відділ музичного шоу "Голос країни" не добирав слів і прямо заявив, що Тіна Кароль намагається підсидіти когось з зіркових тренерів. Деталі в статті.

Новина про те, що Тіна Кароль покидає музичний проєкт “Голос країни” і більше не буде зірковим тренером шокувала усю Україну. Впродовж багатьох років поп-діва залишалася головною зіркою шоу, однак співачка не змогла повністю попрощатися з програмою.

Тіна Кароль показала, хто став її Валентином у День закоханих
Тіну Кароль звинуватили у тому, що вона підсиджує місце зіркового тренера на Голосі країни

Тіну Кароль звинуватили у тому, що вона підсиджує місце тренера на Голосі країни

Нещодавно стало відомо, що Тіна Кароль повертається у Голос. Про це стало відомо з короткого трейлеру наступного випуску шоу на офіційній сторінці шоу в YouTube. Ба більше, в описі епізоду ішлося про те, що Кароль має намір підсидіти когось з зіркових тренерів.

Варто відмітити, що останній сезон супроводився небувалим скандалом. Виник він через флірт поп-діви та Дана Балана. Володимир Завадюк, який є продюсером проєкту проговорився про те, що це був лише піар. Фанати сильно розлютилися на знаменитостей та почали масово цькувати їх в Instagram. Обидвом довелося давати офіційні коментарі з приводу своєї поведінки в ефірах.

Дан Балан зробив Тіні Кароль пропозицію, а вона відмовила
Тіну Кароль звинуватили у тому, що вона підсиджує місце тренера на Голосі країни

Після цього зірка об’явила про те, що покидає проєкт. Це рішення вона пояснила дуже просто: хоче сфокусуватися на своїй творчості. З інших шоу Кароль також пішла.

Не всі вірять у те, що Тіна Кароль вирішила позбавитися додаткових джерел доходу з власного бажання, тим паче що не так давно артистка звинуватила Іванну Онуфрійчук у тому, що та придбала її місце ведучої.

Схожі статті