40-річна Лілія Ребрик вперше зізналася, чому поспіхом вийшла заміж за Андрія Дикого: “Одразу завагітніла”

Відоме українське подружжя Лілія Ребрик та Андрій Дикий далаюи ексклюзивне інтерв'ю на честь Дня Святого Валентина, в якому розповіли про свій роман та сім'ю.

Коли відома українська телеведуча Лілія Ребрик вийшла заміж за танцюриста Андрія Дикого, це нікого не здивувало. Хіба що швидкість, з якою пара прийшла до цього рішення. На фінал танцювального проєкту вони вже прийшли подружжям. І це не дивлячись на те, що на момент їхнього знайомства Андрій перебував у цивільному шлюбі з іншою.

Лілія Ребрик вперше зізналася, чому поспіхом вийшла заміж за Андрія Дикого

Лілія Ребрик вперше зізналася, чому поспіхом вийшла заміж за Андрія Дикого

Пара розповідала, що спочатку не розгледіли одне в одному майбутніх супутників життя. Але коли обидва закохалися, то події розвивалися настільки стрімко, що вони навіть не встигли поговорити про це публічно.

Лілія Ребрик вперше зізналася, чому поспіхом вийшла заміж за Андрія Дикого

Ліля зізнавалася, що вони проходили повз РАЦСу і Андрій раптово запропонував їй вийти заміж. Так і був створений їхній союз.

Однак, нещодавно знаменитості дали ексклюзивне інтерв’ю журналу “Viva”, у якому об’явилися нові подробиці. Виявляється, Ліля завагітніла одразу, тільки-но розпочалися стосунки.

“У нас все сталося дуже швидко – одразу зійшлись і одразу завагітніла. Зараз ми просто не уявляємо життя без дітей. Я завжди говорила, що діти ніколи не покращують стосунки, діти їх завжди загострюють. Тобто, якщо було добре, то буде ще краще з появою дитини, а якщо було погано, то буде ще гірше. Я це чітко зрозуміла, бо наші діти лише зміцнили стосунки, і це справді круто”

Звісно, Лілія не заявила прямим текстом про те, що вийшла заміж через цікаве положення. Але слова телеведучої наштовхують на думку, що саме так і було.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.