50-річний Ектор Хіменес-Браво залишив молоду кохану та терміново покинув Україну: “Як непомітно вилетіти”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво показав, як він збирається вилітати з України, а також повідомив, що наштовхнуло його на це рішення.

Відомий український кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво прославився не тільки завдяки смачним стравам, але й потужній латино-американській харизмі та чоловічій красі. Тому для більшості глядачів залишалося великою загадкою, чому знаменитість досі не одружився. На даний момент Ектору 50 років, він холостий і дуже успішний.

Ектор Хіменес-Браво чесно розповів, що робить з їжею, яка впала на підлогу
Ектор Хіменес-Браво залишив молоду кохану та терміново покинув Україну

Ектор Хіменес-Браво залишив молоду кохану та терміново покинув Україну

Зірка веде бізнес в Україні, проживає в Києві та має маєток у Канаді, а також зрідка літає на свою Батьківщину, у Колумбію. Нещодавно Ектор повідомив, що вилітає зі столиці у гості до своєї сім’ї. Судячи з усього, свою кохану він собою не бере. Дві улюблениці зірки, Лупіта та Чоко, також залишаються вдома. І зовсім не важко здогадатися, хто буде доглядати за песиками.

Ектор Хіменес-Браво залишив молоду кохану та терміново покинув Україну. Скріншоти особистої сторінки зірки

Ектор буде жити деякий час разом зі своєю родиною. Скільки чоловік буде відсутнім, він не повідомив.

Нагадуємо, що декілька місяців тому колумбієць вперше зізнався про те, що знаходиться у стосунках. Особистість обраниці на цей раз він не викривати мене. Ектор Хіменес-Браво упевнився у тому, що публічні стосунки довго не тривають. Для того, щоб зберегти взаємини з коханою, він не тільки не показує її обличчя, але навіть не говорить, як її звуть, а також скільки їй років. Деякі підписники пропустили, що дівчина дуже юна та недосвідчена.

Схожі статті