Злата Огнєвіч не шукала кохання на Холостячці-2? Зірка розкрила правду про свій сімейний стан: “Заміжня, є донька”

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч обурилася на український журнал та розповіла правду про свій сімейний стан. Усі деталі в статті.

Відома українська Злата Огнєвіч минулого року наважилася на участь у “Холостячці-2”, щоб знайти своє кохання. Переможець шоу Андрій Задворний натомість розбив її серце і став причиною її поганого психічного стану. До розставання додався і хейт від аудиторії, яка була зовсім не згодна з вибором артистки.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч не шукала кохання на Холостячці-2

Злата Огнєвіч не шукала кохання на Холостячці-2

Раніше Златі також не щастило у коханні. Немаленькі амбіції та бажання стати суперзіркою сильно вплинули на її взаємини з чоловіками. Тож у свої 36 років вона жодного разу не була заміжня, а також не має дітей.

Злату Огнєвіч переслідує неадекватний фанат
Злата Огнєвіч не шукала кохання на Холостячці-2

Втім, журнал про видатних українських жінок вирішив зовсім інакше. Огнєвіч поділилася своїм обуренням, коли отримала екземпляр по пошті. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона показала віконце біля інтерв’ю з інформацією про зірку, в якому вказано, що вона заміжня та має доньку.

Злата Огнєвіч не шукала кохання на Холостячці-2. Скріншоти особистої сторінки зірки

Злата попередила своїх шанувальників, що це абсолютна неправда і є помилкою видання. Також склалося враження, що це сильно засмутило знаменитість.

Нагадуємо, що після розриву і Андрій, і Злата звернулися за допомогою до психотерапевтів. Для бізнесмена це стало новим витком у його житті. Чоловік зізнався, що вперше за довгий час відчув себе щасливим. Натомість співачка просто намагаються впоратися з усіма проблемами, адже після участі у шоу її моральний стан зазнав серйозного удару.

Схожі статті