Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з 72-річним Михайлом Поплавським: “Він запропонував, і ось…”

Поп-діва української естради Тіна Кароль прокоментувала свої взаємовідносини з артистом і ректором Київського університету культури та мистецтв Михайлом Поплавським.

Нещодавно Михайло Поплавський повідомив новину про те, що до викладацького колективу КНУКіМ доєдналася народна артистка Тіна Кароль. Співочий ректор довірив колезі кафедру естрадного співу та нагородив її посадою завідуючої. Новину він підкріпив новими фото зі співачкою, зробленими в університеті та уточнив, що до роботи зі студентами вона приступить вже у вересні 2022-го. При цьому сама Тіна не оголошувала в соцмережах, що йде в науку.

Роман Тіни Кароль та Михайла Поплавського
Михайло Поплавський не прийняв відмову Тіни Кароль

Нарешті в інтерв’ю Каті Осадчій для програми “Світське життя” Кароль прокоментувала заяву Поплавського. Артистка впевнена, що впоралася б з обов’язками професора, проте наразі у неї є більш пріоритетні справи, хоча таку пропозицію від Михайла Михайловича дійсно отримала:

“Це красивий жест чоловіка. Він зразу запропонував, і зразу – ось на. Насправді, якщо серйозно, я дійсно можу, вмію, та вести журнали я поки… Ну поки ще є чим зайнятися”.

Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з Михайлом Поплавським
Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з Михайлом Поплавським

Вочевидь, Поплавський не прийняв категоричну відмову і все ще має надію побачити Тіну в стінах навчального закладу 1 вересня 2022-го. Він впевнений, що це дуже перспективна пропозиція, а Кароль як власниця звання народної артистки України просто має бути професоркою та завідуючої кафедри. Фанати і майбутні абітурієнти також сподіваються, що поп-діва займе нову посаду.

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася у 1985 році в Магаданській області. Широку популярність здобула після участі в “Євробаченні-2006” з піснею “Show me your love”. З подробицями особистого життя зірки знайомтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті