34-річна Настя Каменських розповіла про материнство: куди зникла дитина вагітної у 2013 році поп-діви

Настю Каменських фанати дуже полюбляють підозрювати у вагітності. Навіть коли співачка просто гарно попоїсть – їй одразу приписують цікавий стан.

Настя Каменських стала улюбленицею публіки. Яскрава, стильна, з екзотичною зовнішністю, вона притягує одразу до себе погляди, повні захоплення.

Останнім часом популярною стосовно молодої дружини Потапа стала тема її вагітності. Підігріває чутки сама Анастасія, яка ще минулого року твердо сказала, що хоче народити коханому Олексію ще одного наступника чи наступницю.

34-річна Настя Каменських розповіла про материнство

Та мало хто пам’ятає, що у 2013 році співачка вже ходила з чималим округлим животиком і під час виступу не соромилася повертатися ним до камери.

34-річна Настя Каменських розповіла про материнство

Тодішній фестиваль “Нова хвиля” породив найгучніші чутки про те, що Каменських при надії. Не оминули увагою навіть найпопурніші видання.

Куди зникла дитина Насті Каменських?

Округлий живіт, пишні щічки та розквітла жінка на сцені — все видавало в артистці те, що вона чекає немовля. У 2013 зірка була ще незаміжньою. Тому у прихильників виникало багато питань, стосовно того, хто ж може бути потенційним татком. Звісно, всі підозри пали одразу на Потапа.

Згодом животик раптово зник, а Настя здавалася змарнілою. Пізніше медіа знайдуть таки докази того, що співачка насправді вбралася у невдалу сукню, яка підкреслила невигідно профіль знаменитості. Сам же Олексій Потапенко офіціно в інтерв’ю заперечить будь-які плітки про вагітність.

Нагадаємо, що у 2019 зірка вразила фанатів своїм екстремальним схудненням: правильне харчування, багато фізичних навантажень дозволили Насті з чистою совістю світити підкачаним пресом на пляжі. Цікаво, що матір’ю таки поп-діва стати хоче.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.