Олег Винник заворожив мережу обіймами з крихітною дівчинкою: знайомство зірки з дитиною доведе до сліз

Олег Винник вміє справити враження на аудиторію і цього разу знов заворожив фанатів своїм ставленням до дітей. Як відбувалося знайомство Олега з дівчинкою Уляною?

Відомий український виконавець Олег Винник прославився не тільки чарівним голосом, сильним вокалом та артистичністю, але й особливим ставленням і любов’ю до своїх фанатів. Зірка ніколи не ставив у приорітет щось інше, а завжди орієнтувався на свого слухача, який чекав на нього у своїх містах. Навіть коли померла мама виконавця, він відіграв концерт, і лише тоді поїхав у рідне село, щоб попрощатися з нею.

Олег Винник заворожив мережу обіймами з крихітною дівчинкою

Олег Винник ніжно обійняв чорноволосу красуню та публічно взяв її руку в свою
Олег Винник заворожив мережу обіймами з крихітною дівчинкою

Про особисте життя артиста відомо мало. Подейкують, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії. Підтвердження цьому постійно з’являються в новинах, але артист не поспішає з цим погоджуватися. Останнім часом Олег взагалі відмовляється обговорювати свою родину.

Також є інформація і про його сина Юліана, який імовірно проживає в Німеччині, де у музиканта є квартира та студія. Чи є у Винника молодші діти достовірно невідомо.

Якщо б фанати мали можливість дізнатися, то їхньому щастю не було б меж. А все тому, що навіть короткі взаємодії знаменитості з маленькими дітьми просто зачаровують користувачів. Нещодавно на особистій сторінці артиста в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, на якому він знайомиться з крихітною шанувальницею. Він спитав дівчинку, як її звуть, а дізнавшись ім’я Уляни, притис її до себе.

Олег Винник заворожив мережу обіймами з крихітною дівчинкою. Скріншоти особистої сторінки музиканта

На тлі було чутно, як радіють інші фанати, які були вражені ставленням артиста до крихітки.

Схожі статті