Падчерка Мірзояна заявила, що він – не єдиний чоловік мами: Тоня Матвієнко поспішила виправдатись за округлу талію

Відома подружня пара Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна вже звикла до постійних обговорень їхнього особистого життя публікою. Цього разу співачка виправдовувалася за округлу талію.

Тоня Матвієнко – дочка народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко та живописця Петра Гончара. Для своїх батьків вона швидко стала дорослою, адже у 17 вийшла заміж і народила дитину. Особистість першого чоловіка Антоніни досі невідома, хоча й вони прожили разом з ним цілих 10 років.

Спільна донька пари Уляна після розлучення батьків переїхала до тата, оскільки була дуже ображена на маму за те, що саме вона поставила крапку у шлюбі. Про своє рішення Тоня не шкодує, бо розлюбила чоловіка і більше не могла миритися з відсутністю почуттів.

Тоня Матвієнко розповіла, як втратила доньку
Тоня Матвієнко виправдалась за округлу талію

Пізніше співачці вдалося налагодити зв’язок з Уляною, яка повернулася додому після появи на світ молодшої сестрички Ніни. Її Матвієнко народила від Арсена Мірзояна. Свого вітчима дівчина прийняла легко, незважаючи на те, що більшість підлітків у таких випадках нерідко протестують:

“Ну Арсен же був не першим, я вже була доросла, і з татової сторони вже теж були дівчата. Ну плюс через те, що я доросліша, в мене вже якась там перша любов своя була”, – розповідала Уляна Матвієнко в інтерв’ю для “Зіркового шляху“.

Старша донька Тоні Матвієнко привселюдно видала усіх маминих женихів
Старша донька Тоні Матвієнко викрила особисте життя мами

Згодом після цього вже у програмі “ЖВЛ” Тоня відповіла на підозри публіки у черговому поповненні – мовляв, співачка змінилася зовні, і ці зміни натякають на ймовірну вагітність:

“Ну так, не спорю, звичайно я змінилася. Мені вже 40 років, і трошки є лишнє. Багато хто каже, що я вічно в положенні. Ні, я не в положенні, я трошки набрала”.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.