32-річна Ксенія Мішина вперше після розставання з переможцем Холостячки Еллертом поцілувала іншого (ФОТО)

Відома українська акторка Ксенія Мішина після розставання з переможцем першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Олександром Еллертом поцілувала іншого.

Особисте життя Ксенії Мішиної цікавить публіку ще з її участі у проєкті “Холостячка”. Туди зірка пішла в надії зустріти справжнє кохання, і вона його зустріла. Її обранцем став сценарист студії “Квартал 95” та ведучий Олександр Еллерт.

За розвитком стосунків пари спостерігала вся країна. Усі чекали на весілля закоханих, адже вони демонстрували в мережі суцільну ідилію. Втім, після року разом Ксенія повідомила про розставання, не називаючи конкретних причин. Пізніше вони з Олександром знову сходилися, однак ненадовго. Судячи з останніх інтерв’ю колишніх, провина лежить на Еллерті, при цьому Мішина зізналася, що пішла від нього, все ще кохаючи його, але розуміючи, що бути в гармонії з собою поряд з таким чоловіком не зможе.

Екс-холостячка Ксенія Мішина після розставання з Еллертом публічно цілує іншого
Екс-холостячка Ксенія Мішина після розставання з Еллертом публічно цілує іншого

Переможець Холостячки тим часом не втрачає надії на возз’єднання. І поки він намагається виправити помилки минулого, Ксенія розповіла про стосунки з партнером по знімальному майданчику, з яким привселюдно цілувалася. Мова йде про актора Артемія Єгорова. Вони разом грали в українській комедії “Сусідка”.

Мішина втілила образ матері-одиначки та вчительки музики Вероніки, а Єгоров зіграв красеня-сусіда головної героїні Петра. За класикою жанру вони закохуються одне в одного.

Ксенія Мішина після розставання з Еллертом цілується з іншим
Ксенія Мішина після розставання з Еллертом цілується з іншим

Ось як Ксенія прокоментувала співпрацю з Артемієм в інтерв’ю програмі “Світське життя”:

“Між нами є деякі відносини. Це завжди цікаво спостерігати, коли в героях є любов, як вони взаємодіють один з одним”.

Нагадаємо, Мішина і Єгоров вже виходили разом в світ на червону доріжку Одеського кінофестивалю. З того моменту і поповзли чутки про роман між акторами.

Схожі статті