Злата Огнєвіч відійшла від розриву з Андрієм Задворним та знайшла розраду в обіймах Макса Тарапати: гарна пара

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч поділилася зворушливими кадрами з Максом Тарапатою, який підставив їй своє надійне плече після розриву з Андрієм Задворним.

Злата Огнєвіч відкрила своє серце та особисте життя усій Україні, коли стала головною героїнею 2 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. На проєкті вона мріяла зустріти кохання і чоловіка, з яким створить сім’ю, однак натомість зірка отримала біль і розчарування.

У фінальному випуску співачка зробила переможцем бізнесмена Андрія Задворного та йому єдиному з усіх учасників зізналася в любові. Злата була на сьомому небі від щастя, проте тривало воно недовго – вже через півтора місяці стосунків після завершення шоу чоловік пішов від Огнєвіч зі словами, що більше не має почуттів до неї.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч

Артистка не стала приховувати від фанатів, що в той момент відчувала неабиякий біль, адже насправді покохала і мріяла про спільне майбутнє з Андрієм. Втім, взаємності у відповідь вона не отримала.

Тоді Злату дуже підтримав інший учасник проєкту Макс Тарапата. Саме він був одним з фаворитів глядачів, які сподівалися на його перемогу. Максим єдиний, хто показав Холостячці будинок, що мав стати їхнім сімейним гніздечком. І попри те, що Огнєвіч розбила йому серце, коли залишила без бутоньєрки, він не закрився і відновив спілкування з артисткою після її розставання з Задворним.

Злата Огнєвіч засвітилася разом з екс-учасником Холостячки-2 Тарапатою
Злата Огнєвіч засвітилася в обіймах Макса Тарапати

Шанувальники підозрюють, що між Максом і Златою можуть бути романтичні стосунки. На тлі подібних чуток Огнєвіч зворушливо привітала Тарапату з днем народження, виклавши в Інстаграм-сторіз їхні фото з обіймами:

“Життя, це серфинг, так що лови свою хвилю і бережися підводних течій!”, – написала екс-холостячка.

Покинута Задворним Злата Огнєвіч знайшла розраду в обіймах Макса Тарапати
Покинута Задворним Злата Огнєвіч знайшла розраду в обіймах Макса Тарапати

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.