Переможець Холостячки-2 Задворний та фаворит Злати Огнєвіч Тарапата вступили у ряди територіальної оборони

Учасники доугого сезону романтичного шоу Холостячка Андрій Задворний та Макс Тарапата заявили, що вступають до територіальної оборони збройних сил України.

Колишні учасники романтичного шоу Холостячка-2 Андрій Задворний та Макс Тарапата заявили, що збираються захищати Київ у рядах територіальної оборони. Про це стало відомо завдяки їхнім публікаціям на особистих сторінках соціальній мережі Instagram.

Переможець Холостячки-2 Задворний та фаворит Злати Огнєвіч Тарапата вступили у ряди територіальної оборони

Найпершим відгукнувся Андрій, який став зразком для інших чоловіків. Бізнесмен навіть не знаходився у столиці, але вже заявив про те, що буде захищати свій дім пліч-о-бліч з бійцями.

До нього приєднався один з його найбільших конкурентів на проєкті Максим Тарапата. Він заявив, що стомився допомагати співвітчизникам з тилу і вирішив також податися до територіальної оборони.

Варто відмітити, що раніше Андрій дуже бурхливо відреагував на новину про конфлікт між Росією та Україною та заявив, що більше не розмовлятиме російською. Це сталося одразу після того, як Володимир Володимирович Путін визнав незалежність ЛНР та ДНР. Після цього велика кількість українських зірок зрозуміла, що це питання виллється у дещо погане. Реакція знаменитостей була однозначною, але дії різними. Наприклад, деякі зірки швидко зібрали речі та покинули кордони Батьківщини. Так, Настя Каменських, Потап, Ектор Хіменес-Браво та інші.

Звісно, через це піднялися хвилі цькування вищевказаних зірок через їхню позицію. Але на данний момент українці намагаються підтримувати одне одного.

Схожі статті