Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація: “Басков концерти не починає, він їх закінчує”

Декілька днів тому Микола Басков серйозно розчарував своїх українських слухачів, а також друзів та колег. Що саме накоїв російський артист, дізнайтеся в нашій статті.

Декілька днів тому колеги російського виконавця Миколи Баскова були знищені побаченим. Справа в тому, що артист опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою думку стосовно вторгнення Росії на територію України, а також подальших подій.

Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація

Артист підтримав окупанта, чим назавжди підірвав свою репутацію не тільки серед українських колег, але й серед співвітчизників, які масово почали засуджувати його дії. Через декілька днів модератори соціальної мережі Instagram відреагували на інформацію, яку опублікував співак, і поставили примітку, що вона неправдива. Текст був видалений, а замість нього з’явилося пояснення, чому публікація, по факту, знищена.

Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація. Скріншот реакції керівництва Instagram на заяву співака

Цитата відомої української телеведучої Лесі Нікітюк, яка однією з перших відреагувала на слова Миколи розлетілася Інтернетом, а зараз стала лозунгом проти артиста.

Звучить вона наступним чином:

“Басков не розпочинає концерти, він їх закінчує”.

Саме так Леся Іванівна відповіла на його заяву про те, що Росія не починає війни, а закінчує їх.

Варто відмітити, що думка Микола Баскова про виправдану ескалацію зустріла агресивну реакцію. Музиканта засудили не тільки українські виконавці, але російські, білоруські та інші. Чи зможе колись знаменитість відбілити свою репутацію під великим питанням.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".