Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська публічно послала матір слідом за російським кораблем — всі деталі

Відома українська телеведуча Стася Ровінська публічно послала свою матір Сніжану Єгорову услід за російським кораблем. Дівчину підтримали усі підписники.

Незадовго до російської ескалації Сніжана Єгорова висловила свою думку стосовно виправданих дій Володимира Володимировича Путіна. З тих пір Стася Ровінська не спілкувалася з рідною матір’ю. Вона публічно у прямому ефірі заявила, що не підтримує її позиції і відчуває сором за рідну людину. Але на цьому конфлікт зіркових доньки та мами не закінчився.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська публічно послала матір слідом за російським кораблем

Сніжана Єгорова знайшла собі безпечне місце і звідти розповідає про те, як “росіяни рятують українці. Не дивлячись на те, що Стася — публічна людина, вона не витримала, і на очах в усіх послала матір услід за російським кораблем. Про це стало відомо завдяки її публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська публічно послала матір слідом за російським кораблем. Скріншот сторінки знаменитості

“Вона думає, що офігенний лідер думок! Ненавиджу. Внизу в коментарі додала “Іди на**й. Твоя дочка Стася.”

Зірка українського телебачення не може стримати емоцій. Але очевидно, що її стосунки з мамою назавжди зруйновані. Варто відмітити, що разом зі Сніжаною знаходяться її молодші діти, і Ровінська дуже шкод, що не може пояснити їм, що відбувається насправді. Тим часом велика кількість українців повідомляє про те, що їхні родичі у Росії не мають не вірять їм і запевняють, що ніхто не постраждав. Російська пропаганда продовжує працювати і завіряє своїх громадян у тому, що в Україні проводиться спецоперація.

Схожі статті