Ані Лорак порушила мовчання і сказала своє слово, але не назвала тих, хто затіяв події в Україні: “Я благаю”

Відома українська співачка Ані Лорак, яка 2014-го виступила у Криму і була засуджена українськими слухачами, нарешті висловилася стосовно воєнного конфлікту в Україні.

8 років тому відома українська співачка Ані Лорак назавжди покинула свою батьківщину. Своїм виступом у Криму для Володимира Путіна вона знищила свою кар’єру в Україні. Кароліна тривалий час відмовчувалася, потім намагалася виправдатися і досі до кінця не розуміє, як стала вигнанницею у себе в країні.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата
Ані Лорак порушила мовчання і сказала своє слово, але не назвала тих, хто затіяв події в Україні

У вітчизняному шоу-бізнесі активно велися інформаційні війни проти російської діви. А вона ніяк це не коментувала і лише наприкінці 2021-го змогла дати перші концерти на півдні країни.

Ані Лорак порушила мовчання і сказала своє слово, але не назвала тих, хто затіяв події в Україні

Однак, повернутися до України знов у Кароліни вийде не скоро. 24 лютого, коли російська агресія розпочала свою ескалацію, Ані Лорак виступила проти війни. У підтримку українського народу вона лише опублікувала картинку. Без пояснень, без закликів зупинити вогонь по мирному населенню.

Але через шість днів просто чекати на врегулювання ситуації, як виявилося, більше було не можна. Тож співачка взяла приклад з багатьох своїх колег як в Російській Федерації, так і в Україні, і поділилася кадром з визнанням того, що на її батьківщині йде війна.

Однак, хто її розв’язав вона знову не вказала. Можливо, Ані Лорак боїться реакції президента РФ, а можливо боїться втратити своїх відданих фанатів, які вірять у пропаганду та спецоперацію. Так чи інакше, але Лорак досі займає нейтральну позицію.

Також варто відмітити, що зірка унеможливила коментування її публікації, тож реакції користувачів мережі на її публікацію ми не дізнаємося.

Схожі статті