Після 6 днів проведених в територіальній обороні Святослав Вакарчук вийшов на зв’язок з палати госпіталю

Відомий український музикант Святослав Вакарчук вийшов на зв'язок зі своїми фанатами у воєнному госпіталі. Яка мета була у візиту зірки до палат?

Велика кількість українських зірок та діячів приєдналася до лав територіальної оборони України. Святослав Вакарчук — великий патріот, і достовірно невідомо, чи став він частиною цих угрупувань офіційно. Але тим не менш, він постійно знаходиться поруч з хлопцями та військовими, які намагаються забезпечити мир своїй країні.

Святослав Вакарчук вийшов на зв’язок з палати госпіталю

Декілька днів поспіль він публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram мотивуючі тексти та фотографії. Однак місце, де зазвичай він проводить зйомку, музикант трохи змінив. Нещодавно він вийшов на зв’язок з користувачами мережі з палат госпіталю. Туди він поїхав заради поранених. Хлопці та медичний персонал були дуже раді зустріти музиканта, який усіма силами намагається допомогти нашій країні. Зокрема було помітно, що за військовими добре доглядають, лікують, а хлопці навіть посміхалися.

Зокрема знаменитість повідав, що лікарі працюють безперервно, віддаючи усіх себе своєму ділу.

Коментарі зірки відкриті. Усі шанувальники бажають захисникам най скорішого одужання, славлять їх та дуже дякують. Адже завдяки ним у більшості українців досі мирне небо над головою.

Персонал госпіталю, поранені та музикант зробили безліч спільних кадрів, які особливості гріють душу посеред мільйонів фотографій, що змушують плакати. Святослав Вакарчук впевнений, що з такими збройними силамимо точно впораємося з загарбником.

Схожі статті