Олександр Усик знехтував кар’єрою і реваншем з Джошуа заради захисту України: “Він бігає з автоматом”

Відомий український спортсмен Олександр Усик повернувся в Україну під час війни, знехтував своєю кар'єрою та реваншем з Джошуа і бореться за незалежність.

Коли розпочалася війна в Україні, Олександр Усик, який представляв батьківщину на міжнародному рівні, вирішив повернутися, що боротися за її незалежність. На відміну від багатьох чоловіків, він взяв у руки зброю і пішов в територіальну оборону. На даний момент для спортсмена найголовніше — це захистити українських дітей, цілісність України і припинити війну.

Олександр Усик отримав нове прізвище
Олександр Усик знехтував спортивною кар’єрою і реваншем з Джошуа заради захисту України

Окупантів вдається виганяти, і Олександр постійно публікує нову інформацію про те, як люди, які не можуть вийти на поле бою, можуть внести щось своє у боротьбу.

Олександр Усик знехтував кар’єрою і реваншем з Джошуа заради захисту України

Варто відмітити, що до позиції боксера з повагою ставляться і на Заході. Джошуа, який чекає на реванш зі своїм противником, а також батько Тайсона Ф’юрі, згодні чекати на Олександра, поки він воює на рідній землі. Чоловіки добре розуміють, що він точно не налаштований битися і відкрито говорить про те, що чекатимуть.

“Якщо не буде нормалізації відносин між Україною та Росією найближчим часом, я не думаю, що ми побачимо реванш між Усиком та Джошуа. Це неможливо, бо Олександр зараз бігає з автоматом та захищає свою країну. Що ж, він має це робити. Він захищає свою країну, як і брати Клички”

Варто відмітити, що Олександр завжди дотримувався нейтральної позиції і не надто говорив про політику. Але коли Україна потребувала його найбільше за все, він повернувся і готовий віддати своє життя за співвітчизників.

Схожі статті