Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вивіз з України свою молоду наречену і втік сам: пощастило бути турком

В Києві від вибухів 24 лютого прокинувся колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу разом зі своєю молодою нареченою Лілією та її донькою Олександрою.

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак, яка залишається аполітичною навіть в умовах війни Росії проти України, вивіз себе і свою молоду наречену за кордон.

Все більшим стає число біженців з України на фоні російської агресії, яка досягла свого піку 24 лютого – саме тоді українці прокидалися від вибухів, що лунали в різних кутках країни. До останнього ніхто не вірив, до війна РФ проти “братського народу” можлива, однак це все ж таки сталося і продовжується досі.

Багато зірок українського шоу-бізнесу активно привертають увагу світу до свавілля, яке коїть російський диктатор, але є й такі, що мовчать. Наприклад, корінна чернівчанка Ані Лорак.

Вже не перший рік співачка живе і виступає в Росії, запевняючи, що вона – поза політикою. Фанати чекали, що хоча б зараз, коли Україну намагаються захопити російські загарбники, артистка скаже своє слово і відкрито засудить владу РФ, проте цього не сталося. Єдине, що публіка почула від Кароліни – бажання миру і відміну найближчих концертів, хоча є серед її близьких і ті, хто зустрів ворога, знаходячись в Україні.

Так, в Києві від вибухів 24 лютого прокинувся колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу разом зі своєю молодою нареченою Лілією та її донькою Олександрою. Втім, пара довго не вагалася – вже зараз вони знаходяться у безпеці в Турції. Вочевидь, за роки життя в Україні Мурат не здобув громадянства, тож на кордоні його пропустили, незважаючи на те, що він призовного віку.

Про це стало відомо з нової Інстаграм-історії Лілії, на якому залишилася відмітка про місцезнаходження – Стамбул.

Схожі статті