Війна роз’єднала родину Романа Сасанчина: з переможцем “Голосу країни” попрощалася дружина і новонароджена донька

Вже зараз Сасанчин прощається з найдорожчими дівчатами - дружиною і донькою. В Інстаграмі Іванни з'явилися щемливі кадри, на яких співак ніжним поглядом з сумною усмішкою дивиться на свою Елізабет.

Дружина переможця вокального шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна попрощалася з чоловіком у ці нелегкі для України і кожного українця часи. Молода родина вимушена розлучитися.

19-річний Роман Сасанчин у грудні 2021 року одружився і став татом. Його дружину звуть Іванна, вона старша за чоловіка на 4 роки, а свою донечку закохані назвали гарним ім’ям Елізабет. Молоді люди сподівалися побудувати щасливе майбутнє разом і тільки нещодавно вирішили продати виграну в “Голосі” київську квартиру, аби за ці гроші придбати оселю трохи меншу, але з ремонтом. Втім, планам подружжя не судилося збутися, як і планам мільйонів українців, які 24 лютого прокинулися від того, що Росія почала повномасштабну війну проти України.

На щастя, родина Романа в день наступу загарбників знаходилася на Тернопільщині, подалі від воєнних дій. Тим не менш, спокою від цього мало, адже щодня ворог підло атакує мирні квартали різних українських міст, де ще донедавна спокійно жили звичайні люди.

Та вже зараз Сасанчин прощається з найдорожчими дівчатами – дружиною і донькою. В Інстаграмі Іванни з’явилися щемливі кадри, на яких співак ніжним поглядом з сумною усмішкою дивиться на свою Елізабет.

“Наш найдорожчий татко, ми будемо дуже сумувати за тобою”, – написала дружина Сасанчина.

Варто зауважити, що Роман змінив зачіску на більш коротку, ніж носив раніше. Наразі невідома точна причина розставання сім’ї – чи то Іванна з дитиною їде за кордон, чи то Ромчик вступив до лав захисників України.

Схожі статті