(Відео) Валерій Меладзе виступив проти війни Росії в Україні: влада помстилася, почала скасовувати його концерти

Валерій Меладзе був першим співаком із російського шоубізнесу, який засудив вторгнення РФ до України. У його відеозверненні співак закликав зупинити війну.

Валерій Меладзе зайняв принципову позицію про розв’язану війну Російської Федерації проти України. Після його відеозвернення скасовуються його концерти. Так, наприклад, був запланований концерт на 8 березня у крутому селищі Барвіха, яке знаходиться під Москвою. Проте його терміново скасували. Як всі думають, це пов’язано з позицією співака про війну. Валерій Меладзе був першим співаком із російського шоубізнесу, який засудив вторгнення РФ до України.
У його відеозверненні співак закликав зупинити війну.

А війна Росії в Україні досі продовжується. Підступна війна, що приносить смерті та страждання нашій країні.
Йде 12 день війни. На 12-й день вторгнення міста на північний захід від Києва зазнали нещадного обстрілу, оскільки російські війська продовжували спроби прорватися до столиці.

У Бучі, Гостомелі та Ірпені точилися запеклі бої з російськими військами, де, за словами місцевих жителів, не проходило жодної хвилини без вибухів.
Повідомляється, що щонайменше чотири особи — всі з однієї родини — були вбиті під час спроби втекти з Ірпеня після того, як російські міномети потрапили до пошкодженого мосту, яким вони їхали.

За словами віцепрем’єр-міністра України, Росія завдає ударів по цивільних об’єктах в Україні, у тому числі по лікарнях, дитячих садках та школах.
Після рішучого опору української армії Росія провела гігантську операцію лише проти мирних жителів.

Весь світ підтримує Україну та звернення Валерія Меладзе тому підтвердження.
Не бійтеся говорити та розміщувати в соцмережах правду про цю жахливу і криваву війну Росії проти України.

Не панікуйте, бережіть себе та своїх близьких. Ми переможемо!

Схожі статті