(Відео) Маша Єфросініна показала онкохворих дітей у лікарні Охматдит після обстрілу російськими військами: боляче дивитись

Дивіться люди, уважно дивіться і запам'ятовуйте, щоб потім, як сказав наш президент з настанням Судного дня, ви робили вірні дії проти окупантів!

Йде війна вже 12-й день в Україні, яку розв’язала Російська Федерація. Визволителі, як вони себе називають, бомблять житлові квартали міст, селищ і села. Ця безпрецедентна жорстокість до цивільного населення. Під удар потрапляють багато дітей, жінок та людей похилого віку.

Нещодавно Маша Єфросиніна на своїй сторінці в інстаграмі розмістила відео з дитячої лікарні Охматдит. Боляче дивитись на дітей, які ледве тримаються у цей важкий воєнний час. Сюди надходять уже не тільки онкохворі діти, для яких була призначена ця лікарня, а й звичайні діти, які потрапили під обстріл і бомби російського агресора.

Дивіться люди, уважно дивіться і запам’ятовуйте, щоб потім, як сказав наш президент з настанням Судного дня, ви робили вірні дії проти окупантів!
Маша Єфросиніна написала: “Наша найбільша дитяча онкологія у країні, Охматдіт!
Поки що з російських ящиків ллється лайно у вигляді рятівної операції від нациків.
Покажіть нам уже хоч одного нациста, подонки! Поки що всі вони опиняються з воронезьких, хабаровських, смоленських та інших глибин, де їхня матері ні сном про них, ні духом…”

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі, хто чинить звірства проти мирних жителів України, будуть покарані.
Він сказав, що українці не пробачать і не забудуть, і звинуватив російські війська, що вдерлися, у навмисному вбивстві.
«На землі вам не буде тихого місця. Окрім могили», – сказав президент.
Росія завдає ударів по цивільних об’єктах по всій країні, у тому числі по лікарнях, дитячих садках та школах.
Але Росія заперечує, що націлилася на мирних жителів, заявивши, що проводить «спеціальну військову операцію» проти українських «націоналістів» та «неонацистів».

Схожі статті