Оксана Марченко втекла з України напередодні війни та закрила свої соцмережі від українців: не паломниця, а зрадниця?

Відома українська телеведуча Оксана Марченко, яка є дружиною кума Путіна Віктора Медведчука, закрила від українців свої соціальні мережі після того, як втекла з України напередодні війни.

Ще 18 лютого телеведуча Оксана Марченко виїхала з України в Білорусь у супроводі кількох охоронців. Після цього зірка ТБ вирушила до Москви, де записала фрагмент нового випуску авторської програми “Паломниця” з Миколою Басковим, який одним з перших публічно заявив про підтримку дій Путіна проти українського народу. Додому Марченко вирішила не повертатись, а вже згодом з-під домашнього арешту втік її чоловік Віктор Медведчук.

Оксана Марченко показала, як вони з дідусем Медведчуком няньчаться з онуком
Дружина Медведчука Оксана Марченко втекла з України напередодні війни та заблокувала українцям доступ до своїх соціальних мереж

При цьому в перший день війни Росії проти України невістка, син і онук телеведучої знаходилися в Києві та ховалися у бомбосховищах, судячи з Інстаграм-сторіз Катерини Марченко, тоді як зараз вона на зв’язок з підписниками не виходить. Схоже, молода родина покинула Україну слідом за Оксаною в Віктором.

Враховуючи близькі зв’язки Медведчука і Марченко з Путіним, можна припустити, що вони знали про наміри РФ напасти на незалежні українські землі. Ба більше, Оксана закрила свою сторінку в Інстаграмі від українців. Наразі при спробі зайти в профіль ведучої спливає таке повідомлення:

“Профіль з обмеженим доступом. Цей профіль недоступний у вашому регіоні”.

Оксана Марченко заблокувала свій Інстаграм від українців
Оксана Марченко заблокувала свій Інстаграм від українців

Не виключено, що зіркова паломниця не витримала тиску з боку обурених українців, яких вона зрадила, і вирішила навмисне обмежити доступ до своїх соцмереж співвітчизникам.

Схожі статті