Розчарована у росіянах дружина Віктора Павліка жорстко присоромили їх в мережі: “Куди вам до українців”

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катя поділилася своїм розчаруванням у росіянах і зробила комплімент співвітчизникам.

Коли 24 лютого російські війська рано вранці напали на території України, усі вітчизняні зірки були в шоці. Деякі плакали на камеру, деякі кричали, деякі використовували нецензурну лексику. Велика кількість знкменитостей поспіхом покинула Київ.

Але були і ті, що вирішили залишитися. Віктор Павлік та його молода дружина Катя майже одразу покинули квартиру, яка могла стати мішенню для Росії. Молоде сімейство знайшло притулок у Закарпатті, де Віктор Франкович вирішив вступити до територіальної оборони.

Розчарована у росіянах дружина Віктора Павліка жорстко присоромили їх в мережі

Катя, як матір маленької дитини, звісно, перебуває у безпеці та піклується про малюка.

До цього разом з блогерами вона складала відеозвернення до росіян з проханням зупинити вогонь і цю війну. Але пройшло вже 11 днів, а жителі не тільки не хочуть допомагати братському народу, але і звинувачують його у занадто великих проханнях.

Розчарована у росіянах дружина Віктора Павліка жорстко присоромили їх в мережі. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Тим часом російські блогерки масово скаржиться на те, що іноземні компанії покидають ринок і залишають їх без товарів. Саме це їх непокоїть більше за все. Звісно, українцями такі речі сприймаються дуже агресивно, адже цінності багатьох Росія, як виявилося, були зовсім не такими, як розраховували українці.

На одну з таких публікацій відреагувала і Катя, яка була просто вражена цинічністю та байдужістю своїх колег по ту сторону кордону. Адже не легко прийняти той факт, що братському народові на тебе начхати.

Схожі статті